Alles over ons

Uniekmaatwerkstaal is een gepassioneerd en gedreven metaalbewerker in het land van Cuijk. Naast metaal bewerken ontwerpt Uniekmaatwerkstaal o.a. stalen binnendeuren, meubels, trapleuningen, raamwerken, puien, poorten en balustrades voor uw bedrijf of woning.

Uniekmaatwerkstaal houdt zich voornamelijk bezig met de industriële look en andere metalen custom producten in de omgeving Cuijk.

 

Na meer dan 15 jaar ervaring in het vak als metaalbewerker heb ik besloten mijn passie en ambitie voor maatwerk producten te vertalen naar de wens(en) van de klant. Maatwerk, kwaliteit, accuratesse, zorgvuldigheid en afwerking staan hoog in het vaandel bij Uniekmaatwerkstaal. Deze kernwoorden staan centraal en zijn daarom altijd terug te zien in mijn geleverde producten. 

Uniekmaatwerkstaal is opgericht als specialist in maatwerk producten. Inmiddels werken we samen met verschillende bedrijven, leveranciers en partners. Door de samenwerking met collega-vakmensen in de regio, kan Uniekmaatwerkstaal niet alleen met staal en RVS werken maar ook met hout en glas. 

Ons doel is het realiseren van een duurzaam, kwalitatief en uniek product. Met onze gedegen kennis en ervaring ziet u uw wensen terug in het product.

Wij denken graag met u mee over uw idee en het ontwerp. Ook adviseren wij u bij en voor de materiaalkeus, de montagetechnieken en de oppervlaktebehandeling. Zo komen wij samen tot een mooi en uniek eindresultaat. 

 

Laat u door Uniekmaatwerkstaal uitdagen..

93473013_l.jpg